Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links

Korup Sogns Kunstforening er en privat kunstforening, grundlagt i 1993. Vi afholder udstillinger i Korup Sognegård, der ligger på Korupvej overfor Korup kirke.

Foreningen afholder udstillinger med danske kunstnere. Der indbydes normalt til seks ferniseringer om året, som afholdes den første søndag i februar, marts og april samt september, oktober og november. Der spændes over mange områder af kunstens verden: maleri, keramik, glaskunst, skulpturer i forskellige materialer, filtning, grafik, malerier på håndlavet papir, collager af naturmaterialer, tryk på silke, smykker for blot at nævne nogle områder.

Navne som Frank Hammershøj, Malene Hammershøj, P.O. Hansen,  Jens Galschiøt, Sonia Brandes, Simon Maltha, David Moodie, John Olsen, Jens Bohr, Jac Hansen, Merete Bloch, Peter Tybjerg, Majken á Grømma, Ivan Boytler og Peder Freund har været blandt kunstnerne i de seneste år.

I forbindelse med fernisering modtager medlemmerne en invitation med en kort beskrivelse af den aktuelle kunstner. Ved ferniseringen er kunstneren som oftest til stede for personligt at præsentere sine værker. Kunstforeningen er ved disse lejligheder vært ved en lille forfriskning.

Forår og efterår arrangeres af og til medlemsudflugter til kunstnere, gallerier, kunstmuseer eller lignende.

Generalforsamlingen med den spændende udlodning af indkøbte værker trækker altid fuldt hus og finder sted den første søndag i februar. Kunstforeningen køber værker af minimum fire kunstnere. Disse værker kan medlemmerne vinde.

Forud for generalforsamlingen kan værkerne besigtiges på hjemmesiden under indkøbte værker.