Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links
 
  Tidligere arrangementer
  Asperupgaard 2010 Ernst's samlinger 2011 Keld Moseholms galleri og skulpturpark CLAY KERAMIKMUSEUM
   

Asperupgaard have og galleri

&

Kunstnerparret Birgitte Thorlacius og Frede Troelsen

Asperupgaard have er på ca. 8.000 kvm. med flere hundrede rhododendron (mest vildarter) og ca. et hundrede forskellige magnolier. Desuden er der masser af vilde træer og buske, mange alpine planter, vandplanter, gamle roser og meget mere.

Selvom haven er fyldt med sjældne planter, er haven ikke en udstillingshave. Det hele skal helst se ud som om, det passer sig selv. Altså en „Wild Garden”, hvor stedets naturlige flora, af nogen kaldet ukrudt, bliver forsøgt holdt i ave, men ikke udryddet.

Den gamle kostald er renoveret og indrettet til udstillingslokale, hvor mange kendte kunstnere fra Asperup og omegn udstiller maleri, skulptur, grafik og keramik.

Lørdag den 29. maj 2010 kl. 14.00

mødes vi på Asperupgaard, der ligger på Nordvestfyn i nærheden af Middelfart, to km fra motorvejsfrakørsel nr. 57, Nørre Åby. Gårdens adresse er Lærkestræde 2, 5466 Asperup. Man kører selv dertil.

Efter besøget på Asperupgaard fortsætter vi til kunstnerparret Birgitte Thorlacius og Frede Troelsens hjem, der findes på adressen Kærbyvej 20, 5466 Asperup. Birgitte er grafiker og skal i 2011 udstille sine værker i sognegården. Frede er billedhugger.

Da der ikke findes caféer eller lignende, foreslår vi, at man selv medbringer kaffe og kage, som kan indtages i Birgittes og Fredes have.

Tag hele familien, naboer, venner og bekendte med og få del i en unik kunstnerisk oplevelse.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Korup Sogns Kunstforening