Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling NY

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links
 

fotograf

JENS JAKOB THODBERG

 

JENS JAKOB THODBERG

UDSTILLER DEN 2. – 28. FEBRUAR 2014

 Fernisering søndag den 2. februar kl. 15.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40
 

Kunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.

Fotograf Jens Jakob Thodberg

Søpassagen 14, st. tv.

2100 København Ø

www.thodberg.com

jensjakob@thodberg.com

 

Efter et veloverstået udstillingsår tager vi nu fat på et nyt år med en række nye udstillinger.

Den første kunstner vi vil præsentere jer for, er den ret usædvanlige og eksperimenterende fotograf Jens Jakob Thodberg, der vil udstille nogle af sine spektakulære fotografier i hele februar måned.

Jens Jakob Thodberg interesserer sig i fotografisk henseende for alt fra forfaldne bygninger over kirkegårde, portrætter og kitsch til almindeligt skidt og skrammel. Et af hans seneste fotoprojekter er Christiania med dets mennesker og omgivelser.

„Jeg er fascineret af Christiania på grund af dens spændende utraditionelle arkitektur og mange grafitti malerier. Christiania har en særlig form for kreativ uorden, som tiltrækker mange kunstnere,” siger fotografen og fortsætter:

„Ethvert menneske har sin helt egen usædvanlige historie, For at lave et portræt er det nødvendigt for mig at kende denne usædvanlige historie. Igennem portrætfotografiet udlever jeg min trang til at komme ind på andre mennesker. Her igennem får jeg et kendskab til et bredt spektrum af mennesketyper.”

Om sig selv siger Jens Jakob Thodberg: „Når jeg fotograferer, oplever jeg en uendelig stor frihed. Med mit kamera er det muligt for mig at udforske de fjerneste afkroge af det menneskelige univers. Hermed mener jeg såvel det fysiske som det sjælelige univers.”

Vi opfordrer alle vore medlemmer til at lægge vejen forbi sognegården og få en anderledes kunstnerisk oplevelse.

ÅBENT: Tirsdag til fredag kl. 9.00-13.00