Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling NY

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links
 

SØNDAG DEN 1. FEBRUAR 2015

 

Velkommen til FERNISERING med

 

Billedkunstnerne

CHRISTINA JAMES NIELSEN

&

SHAUN G. DAY

Simon Maltha portræt

 Kunstnerne vil selv være til stede og fortælle om deres værker.

Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning

 

*************

Husk at se hjemmesiden for Korup Sogns Kunstforening.

www.korupkunst.dk

 

CHRISTINA JAMES NIELSEN

&

SHAUN G. DAY

UDSTILLER DEN 1. – 28. FEBRUAR 2015

 

Fernisering søndag den 1. februar kl. 15.00

 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

Åbningstider er: ons. – fre. kl. 9-13. Eller efter aftale med foreningens formand Hanne Nordentoft på tlf. 65941617 eller e-mail: hanne.korup@gmail.com 

 

 

 

Billedkunstner Christina James Nielsen

e-mail: christinajamesnielsen@yahoo.com

Billedkunstner Shaun G. Day

e-mail: shaunday2112@gmail.com

The Studio Gallery

Vesterbro 13, 5000 Odense C

 Tlf. 60745496

 www.thestudiogalleryodense.blogspot.com

 

Vi indleder den nye udstillingssæson i 2015 med at vise unikke og finurlige værker skabt af et odenseansk kunstnerpar Christina James Nielsen og Shaun G. Day, som driver The Studio Gallery, et lille galleri på Vesterbro. Galleriet er udstillingssted for begge kunstnere, men også atelier for Christina James Nielsen. Som besøgende er man velkommen til at se de skiftende udstillinger og se til, mens Christina arbejder med sine skulpturelle tegninger i metaltråd. 

Christina James Nielsen er født i 1974 i Kerteminde og opvokset i Ullerslev. Hun er uddannet i Creative Arts fra Derby University i England. Derefter arbejdede hun en periode for Galleri Rasmus i Odense.

Christina James Nielsen lader sig inspirere af former og volumen i for eksempel frisurer og tekstiler. De linjer overfører hun til skulpturelle tegninger i metaltråd.

Shaun G. Day er født i 1964 i London. Han er uddannet både som computerprogrammør, massør og personlig træner, inden han kastede sig over billedkunsten, som han studerede på Massachusetts College of Art og New England School of Design i USA.

Shaun Day er optaget af de traditionelle teknikker, som også guldaldermalerne benyttede sig af. Han eksperimenter dog en del, og motiverne er ofte inspireret af erfaringerne fra England og USA.

Udstillingen i Sognegården er et besøg værd, og man skal passe på ikke at blive forelsket i en eller flere værker - for de taler virkelig til en og kalder på at blive taget med hjem!