Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling NY

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links

 

Velkommen til FERNISERING

 

SØNDAG DEN 4. SEP. 2016 KL. 16.00

 

med  billedkunstner

 

Jan Eriksen

 

Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning.
 

Korup Sogns Kunstforening har åbent: ma. - fre. 9.00 – 12.00

 eller efter aftale med foreningens formand Hanne Nordentoft

 tlf. 65941671/28600263, e-mail: hanne.slukefter@gmail.com


JAN ERIKSEN

UDSTILLER DEN 4. – 30. SEPTEMBER 2016

Fernisering søndag den 4. september kl. 16.00

 i Korup Sognegård, Korupvej 40
 


FORENINGENS FORMAND: HANNE NORDENTOFT
Tlf. 65941617/28600263

Billedkunstner Jan Eriksen

J.L. Heibergsvej 113, 5230 Odense M

Tlf. 2293 0264 e-mail: janeriksen@mail.com

 

Vi lægger her i den første udstilling i efteråret ud med billedkunst med færøske motiver af Jan Eriksen, der nærer en stor kærlighed til Færøerne.

   - Lige fra den første tur til de 18 små naturskønne øer spirede kærligheden, som siden har slået dybe rødder, fortæller Jan Eriksen og fortsætter: - Jeg er dybt fascineret af den rå natur, det enkle liv samt en ro, som kan være svær at beskrive, men som jeg finder på Færøerne.  Jeg erindrer særligt en tur til Kirkjubøur. Dagen var begravet i en tung tåge, men med ét brød solens skarpe lys igennem i et kæmpe farverigt scenarie. Jeg nåede aldrig at tage et fysisk billede, men et indre billede har brændt sig fast. Dette og mange andre billeder forsøger jeg at genskabe via mine malerier. Jeg håber at mine billeder giver et indtryk af ro, den rå, men smukke natur samt det enkle liv, men som også til tider kan være svært at leve. Særligt enkelheden har haft mit fokus i denne udstilling.

 

Jan Eriksen er en ægte fynbo. Han er opvokset på Tåsinge og senere flyttet til Odense, hvor han stadigvæk bor. Han er autodidakt kunster, men uddannet på Fyns Tegne- & Maleskole ved Palle Rico. Igennem mange år har han udstillet i mange gallerier og kunstforeninger i hele Danmark. I år 2013 modtog han et legat fra Jeckels i Skagen.

 

Vi glæder os meget til at se Jan Eriksens værker. Og kære medlemmer: Kridt skoene, for kunstneren vil arrangere færøsk kædedans med musikledsagelse.