Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling NY

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links

 

Velkommen til FERNISERING

 

SØNDAG DEN 5. FEBRUAR 2017 KL. 15.00

 

med billedkunstner

 

Else Taisbak

 

Kunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.

Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning

 

*************

Husk at se hjemmesiden for Korup Sogns Kunstforening.

www.korupkunst.dk

 

Else Taisbak

 

UDSTILLER DEN 5. – 28. FEBRUAR 2017

 

Fernisering søndag den 5. februar kl. 15.00

 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 


FORENINGENS FORMAND: HANNE NORDENTOFT
Tlf. 65941617/28600263

Billedkunstner Else Taisbak

Solvangen 6, 5260 Odense S

Tlf. 20188995, e-mail: elset@youmail.dk

 

Else Taisbak er født i 1942. Hun er opvokset i Herning, hvor hun efter endt skolegang arbejdede på fabrik. Senere gik turen til Odense, hvor hun arbejdede som syerske. I 1970 begyndte hun at tage 9.-10. klasse og HF, hvorefter hun læste nordisk litteratur 1974-76 på universitetet. I 1995 tog hun eksamen som billedkunstlærer fra Odense lærerseminarium og har også gået på Den Ny Kunstskole.

- Jeg har tegnet og malet siden barndommen, fortæller Else Taisbak og fortsætter: - Inspirationen til mine billeder kommer først og fremmest fra de nordiske lande (herunder Danmark) samt Grønland og Færøerne. Jeg fortolker det omskiftelige vejr med de forskellige stemninger. Jeg mener, at kunst skal vække følelser og stemninger, glæde, vrede, afsky, væmmelse, forundring. Om det lykkes er op til beskuerne.

Else Taisbak har været på akvarelkursus på Svalbard og Færøerne. Når hun er ude at rejse, tager hun skitser, billeder, nedfælder stemninger, farver, lyset og duftene. Alt dette bruger hun i sit videre arbejde. Hun har deltaget i flere censurerede udstillinger. Sidst var på H.C. Andersen festivalen i 2016. Hendes nordiske landskaber blev til "Snedronningen". Portrætter og blomster er også en del af Else Taisbaks maleunivers.

Vi glæder os meget til at se Else Taisbaks værker. Så kære medlemmer og andre kunstinteresserede, læg vejen forbi og få en spektakulær oplevelse, der rykker i én.