Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling NY

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links

 

Velkommen til FERNISERING

 

LØRDAG DEN 4. NOV. 2017 KL. 16.00

 

med

visuel artist og kulturformidler

 

Fritze Lundstrøm

 

 

Kunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.

 Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning.

 

*************

Husk at se hjemmesiden for Korup Sogns Kunstforening.

www.korupkunst.dk

 

FRITZE LUNDSTRØM

 

 

 

 

UDSTILLER DEN 4. – 30. NOVEMBER 2017
 

Fernisering lørdag den 4. november kl. 16.00
i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

FORENINGENS FORMAND: HANNE NORDENTOFT
Tlf. 65941617/28600263

 

Fritze Lundstrøm

Visual artist og kulturformidler  

Haslevej 1, 6000 Kolding, tlf.40 14 99 00

E-mail: fritze@live.com

www.fritzelive.dk  

 

 

- Jeg maler i, akvarel, tusch akryl, olie. Derudover tegner jeg en del. At male, er at lege med lys og atmosfære, flygtighed og udviskede konturer, som giver mig en oplevelse af ophøjet skønhed. Det Nordiske lys giver mig den største inspiration.

 

Mine observationer af naturen er i mine billeder reduceret til et forenklet billedsprog af former, farver og flader, der bevæger sig mellem figuration og abstraktion. Billederne fremstår som et koncentrat af det oplevede – en fortætning af stemninger og følelser. Akvarellen ligner ikke fotografier, men har nok interessen for lys til fælles med fotografiet, men ikke forholdet til tid, rum og synsvinkel. De nærværende akvareller er, udover at være på flader, udkast til andre former for opfattelse af tid og rum, som forhåbentligt kommer sandheden nærmere.

 

Dynamik og bevægelse giver billederne et spontant udtryk. Jeg lader mig ofte inspirere af naturindtryk og genkendelige naturelementer, som går igen i mine ekspressive malerier. Den nordiske natur er min store inspiration, dens kolorit og det dramatiske spil, mellem lys og mørke er karakteristisk for mit formsprog. Kunsten er jo ikke blot et spørgsmål om at kunne male noget kønt og vellykket, det væsentlige ligger i overskridelsen af den gode smag, fortæller Fritze Lundstrøm, der udstiller nogle af sine værker i sognegården i november måned.

 

Hun har i forbindelse med sine studieture til Svalbard udgivet bogen ”SVALBARD, DE LYSE NÆTTERS POESI, AKVARELLER OG FOTOS. Bogen kan købes på udstillingen.

 

Vi glæder os meget til at se Fritze Lundstrøm værker. Så kære medlemmer og andre kunstinteresserede, læg vejen forbi og få en spektakulær oplevelse, der rykker i én.