KORUP SOGNS KUNSTFORENING

6 AFRIKANSKE KUNSTNERE
UDSTILLER DEN 5. – 30. NOVEMBER 2011

 Fernisering lørdag den 5. november kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

ÅBENT: TIRSDAG TIL MANDAG KL. 9.00-13.00

FORENINGENS FORMAND: HANNE NORDENTOFT TLF. 65941617

 


NB! Onsdag den 9. november kl. 19.30 vil man i Korup Sognegård kunne overvære et foredrag af Jesper Bertelsen om projektet, der støttes af Center for Kultur og Udvikling og Postart – Art beyond Borders.
 

 

 

Art on the Run

Vandværksvej 17

5000 Odense C

Tlf. 2060 1253

www.artontherun.dk

Kunstforeningen byder som sædvanlig
på en lille forfriskning.

 

Kunstudstillingen i november vil vise værker af seks forskellige afrikanske kunstnere, der lever i flygtningelejren Kakuma i det nordlige Kenya. To danskere Jesper Bertelsen og Torben Ulrich Nissen har skabt projektet Art on the Run for at skabe dialog og formidle viden om livet som flygtninge set ud fra en kunstnerisk vinkel.

   - Værkerne er skabt helt på kunstnernes egne præmisser og viser deres helt egne stilarter. Det gør udstillingen til en spændende og uendelig livsbekræftende oplevelse: Kunsten er en universel udtryksform, der ikke kan holdes nede.

   Sådan skriver billedhuggeren Jens Galschiøt i forordet til det katalog, der er udarbejdet om udstillingen. Jens Galschiøt vil sammen med den ene af skaberne af Art on the Run Jesper Bertelsen være til stede ved ferniseringen og fortælle meget mere om de afrikanske kunstnere og deres malerier.

   Glæd Jer til en spektakulær oplevelse. Vi kan kun opfordre til, at I møder op til ferniseringen.

ÅBENT: Tirsdag til fredag kl. 9.00-13.00