KORUP SOGNS KUNSTFORENING

HELLE FABRICIUS

UDSTILLER DEN 1. – 28. FEBRUAR  2009

 Fernisering søndag den 1. februar  kl. 15.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

Korup Sogns Kunstforening byder
velkommen til FERNISERING  med keramiker
Helle FabriciusKunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.
Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning

 

 

 

Keramiker Helle Fabricius

Fynshovedvej 372

5380 Dalby

Tlf. 65 34 14 44

www.h-fabricius.dk

 

 

Et nyt år har taget sin begyndelse. Dette nye års første udstillende kunstner i Korup Sogns Kunstforening er keramikeren Helle Fabricius, der vil præsentere sine keramiske værker, der er lavet med en stor kærlighed til leret og har en finish, der er så usædvanlig delikat, at man bare må røre.

 

Om sig selv fortæller Helle, at hun har en baggrund som læreruddannet med voksenpæd og informatik samt linjestudier i kunsthistorie. I 25 år har hun arbejdet som keramiker. Siden 1994 har hun haft eget værksted.

 

I meget inspirerende omgivelser i ”Den keramiske smedje” på Hindsholm, hvor hun både bor og arbejder, afholder hun også kurser i modelleringsteknikker og drejninger samt i Raku teknikkerne.

 

”De organiske former og det spirende liv i forfaldets kompleksitet er udgangspunktet for mine skulpturer, udført i stentøj, brændt i elovn eller i brændefyret rakuovn,” siger Helle og fortsætter: ”Motivverdenen er fra bronzealderens helleristninger, vores kulturs første billeder.”

 

Disse motiver går igen i de fleste af hendes værker, der spænder vidt. Fra specialopgaver som en lysglobe til Dalby Kirke over skulpturer, brugskunst som unikke tekander og håndvaske til vaser, fade og skåle i raku.

 

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Helle Fabricius’ smukke keramiske værker i sognegården i hele februar måned og glæder os sammen med hende til at se jer og siger på gensyn.

 

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00