IVAN BOYTLER
UDSTILLER DEN 4. - 28. FEBRUAR 2007
Fernisering søndag den 4. februar kl. 15.00
i Korup Sognegård, Korupvej 40
 

 

 

Multikunstner

Ivan Boytler

Hassellundvej 6, Sandager

5772 Kværndrup

Tlf. 62291150

E-mail: boytlerkidmose@get2net.dk

 

Første udstiller i 2007 bliver multikunstneren Ivan Boytler, der har en meget personlig og utraditionel stil, som er gennemgående i alle hans skulpturelle arbejder. Han har et bredt spillerum vedrørende materialevalg, lige fra lertøj til sten, glas og kobber. Karakteristika er også hans unikke skulpturer i glas og kobber.

 

Om sig selv siger Ivan Boytler:

 

"Født i Herlev i 1957. Samboende med  Anne-Mette Kidmose og vores datter Nynne Nova Boytler Kidmose.

 

Jeg har den fornøjelse at kunne leve af min kunst, som omfatter mange genrer. Et af mine specialer er udsmykningsopgaver hos virksomheder, institutioner og butikker.

 

Min inspiration opstår spontant, når jeg står foran en virksomhed eller en institution og fornemmer, hvad den bygning og stedet samt atmosfæren fortæller mig. Der ud fra vil jeg komme med mit idéoplæg til udsmykningen.

 

Meget af inspirationen til mine unika skulpturer henter jeg gennem musik og rejser til fremmede kulturer, som begge er nogle af mine store interesser."

 

I tilknytning til værkstedet på Hassellundvej er der et showroom, som man efter aftale er meget velkommen til at besøge. Men i hele februar måned kan nogle af hans værker beskues i Korup Sognegård. Vi kan kun opfordre vore medlemmer og andre interesserede til at aflægge udstillingen et besøg. En stor oplevelse venter.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00