KORUP SOGNS KUNSTFORENING

JOHN THEMSEN

UDSTILLER DEN 7. – 31. OKTOBER 2007

 
Fernisering søndag den 7. oktober  kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

 

Kunstner

John Themsen

Karen Brahes Vej 10

5000 Odense C

Tlf. 2048 5121

www.jothe.dk

 


”Dybest set tegner jeg for min egen skyld, men selvfølgelig håber jeg, at beskueren vil føle blot lidt af den glæde, jeg selv har ved at arbejde med mine billeder”, siger John Themsen, der bliver oktober måneds udstiller. John har deltaget i kurser i Paarup Aftenskole, på Odense Kunstmuseum og har i gennem nogle år modtaget undervisning på Fyns Tegne- og Maleskole.

John har udstillet mange steder, senest i Rosenbæk Huset i forbindelse med Odense Blomsterfestival, der blev afviklet i august i år.

Det er usædvanlig smukke tegninger og akvareller, der vil blive udstillet i sognegården. Også oliemaleriet binder John an med. I forbindelse med et forslag til en ny kirkemosaik i Odense Domkirke udskrev Fyens Stiftstidende en konkurrence. Den konkurrence vandt John. Resultatet kan ses på hans hjemmeside.

”I takt med den indsigt jeg har fået igennem undervisningen og ved at arbejde med kunsten, har jeg opdaget, at det kunstneriske univers bliver proportionalt større for hver ny dør, der åbnes. Forunderligt”. Slutter John Themsen.

Mød op og få et indblik i Johns forunderlige verden. Han glæder sig til at se jer.
 

Mød op og få et indblik i Johns forunderlige verden. Han glæder sig til at se jer.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00