Karen Marie Holm

Bredlundvej 21

5492 Vissenbjerg

Tlf.:   6447 1371

Fax:   6447 1341

 

Arbejdsområde:  Billedkunst      

Karen Marie Holms billeder tager udgangspunkt i personlige oplevelser, iagttagelser, spontane indfald og farveassociationer. Hun begynder at male et billede uden fastlagte intentioner om motiver, og undervejs udvikler det sig på baggrund af de tanker og følelser, hun har i det givne øjeblik. Billederne er derfor særdeles stemningsbetonede, og ofte fornemmer man både sorg, glæde, kulde og varme i ét koloristisk udtryk.

 

Billederne fortæller historier, og her og der ”putter” sig små gåder i form af menneskelignende væsener, der synes at udtrykke en flertydighed, som ikke lige er til at få hold på. Disse fortællinger er ikke bestemt fra kunstnerens hånd, men er helt afhængig af den, der ser dem. Beskueren må konsultere sine egne fornemmelser og evner til at skabe en fortælling.

 

Karen Marie Holm er oprindelig uddannet indenfor sundhedssektoren og udviklede og producerede i en periode specielartikler til patientbeklædning.

 

Begyndte I 1995 at male og tog i den forbindelse på Kunsthøjskole i Holstebro og senere på Odense Kunsthøjskole. Har udstillet i flere Kunstgallerier og Kunstforeninger. Har desuden udført udsmykningsopgaver for Totalbanken, Egnsbank Fyn, Ledernes Uddannelsescenter og Direktoratet for Arbejdsløshedsforsikring. Etablerede eget Galleri i Vissenbjerg i 2001.

Uddrag fra folderen Karen Marie Holm.