KRISTINA FETTE

 

UDSTILLER DEN 3. - 27. SEPTEMBER 2006

Fernisering søndag den 3. september  kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

 

Kristina Fette

Korup Åbakke 3

5210 Odense NV

Tlf. 2921 2205

www.fette.dk

 

 

Søndag den 3. september 2006 slår Korup Sogns Kunstforening atter dørene op for en udstilling og indbyder til fernisering med den unge billedkunstner Kristina Fette.

 

Kristina siger om sig selv, at hun er autodidakt og har malet i mange år. Men først det sidste års tid har hun givet sig helt hen til maleriet.

 

"Det er en naturlig og stor glæde for mig at male, ikke mindst fordi jeg håber, at min kunst kan bibringe glæde og individualitet i andres hjem.

 

Jeg finder inspiration i stort set alt, hvad jeg ser og hører, og hvert maleri er udført med den største begejstring. For mig er det vigtigt, at min glæde kommer til udtryk gennem malerierne, og at de kan glæde andre mennesker."

 

Om materialevalget siger Kristina, at hun bruger en blanding af akryl og forskellige materialer pålagt lærred. Farverne er primært hvide, grå, sorte og brune nuancer, da de giver hende et dejligt og dybt samspil. Hun eksperimenterer med mange forskellige materialer og finder på den måde hele tiden på noget nyt og spændende.

 

Ingen af hendes malerier har titel eller navn, da det er hendes tanke, at beskueren skal have sine egne forestillinger om malerierne. Hvad hun ser, er ikke nødvendigvis det samme som beskueren.

 

Kom og oplev hendes meget spændende værker. De er værd at betragte nøjere.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00