LISBETH ELLINOR

UDSTILLER DEN 1. - 31. oktober 2006

Fernisering søndag den 1. oktober  kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

 

Lisbeth Ellinor

Galleri Lykke

Hans Tausens Gade 5

5000 Odense C

Tlf. 6615 9680

www.galleri-lykke.dk

 

I oktober måned udstiller Lisbeth Ellinor, der har naturen og mennesker som den store drivkraft og inspiration. Hendes billedsprog rummer en helt speciel klangbund af nordisk melankoli og  blidhed.

 

Men man skal ikke tage fejl af den tilsyneladende blide tones æstetiske vellyd, skabt på en evig fortabelse i naturens store skaberværk.  Storhed og stilhed. Den rummer også en indre styrke, en insisterende vilje til at bryde skønhedens symfoni med et stænk af mystik, når maleren helt bevidst bryder kompositionens harmoni med en antydet  figurativ form, som ikke kan andet end vække beskuerens nysgerrighed.

 

For - hvad mener hun nu med det? Er det den symbolske antydning af slangen i paradiset? Eller hvad har maleren egentlig tænkt sig…?

 

Lisbeth Ellinor er uddannet på Det fynske Kunstakademi 76-80. Hun har udstillet adskillige steder i ind- og udland. Nu kan hendes værker opleves i Korup Sogns Kunstforening. Hun arbejder med farverne med en forbløffende sikkerhed. Malerierne rummer en energi og bevægelse, som er særdeles smittende.

 

Kunstneren behersker både de bragende farver, de glødende røde og orange og de kølige blå grønne nuanceringer. Hun har også forstået betydningen af at bruge pausen, nedtone farver, når det er rigtigt for at fastholde den åndeløse stemning i netop dette maleri.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00