KORUP SOGNS KUNSTFORENING

MORTEN FUNDER & JOAN BERG

UDSTILLER DEN 03. – 31. OKTOBER 2010

 Fernisering søndag den 3. oktober kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

 

Fotokunstner

Morten Funder

Hundige Bygade 3, 2670 Greve

Tlf. 26740871

www.mortenfunder.dk

post@mortenfunder.dk

„Jeg dykker ind I den skjulte verden bag naturens enkle underværker og gør dem synlige for det øje, der vil lade sig inspirere”.

 

Sådan siger fotokunstner Morten Funder, som i oktober måned vil udstille sine værker i Sognegården.

 

Inspirationen henter han primært fra naturen, hvor han ser skønheden i det nære og enkle. Supernærbilleder drejes i nye vinkler, kombineret på nye måder og tilført hans egen oplevelse af nærvær og dyb forundring.

 

Alle motiver bygger på hans egne originale fotos, som han har manipuleret grafisk og sædvanligvis tilføjet adskillige grafiske lag.

 

„Jeg fik mit første fotografiapparat, da jeg var fem år, og jeg har fotograferet lige siden. Da det digitale medie kom frem, fik jeg en stor frihedsgrad til at efterbehandle mine billeder. Min kreativitet blev udfordret og jeg opdagede anderledes, skjulte eller helt glemte sider af virkeligheden”, fortæller Morten Funder og fortsætter:

 

„Hvis min kunst skal have et formål, så må det være som formidler af skønhed, harmoni og balance, formidler af en fortættet form af at være, at dufte, smage og føle, uden at skulle gennemanalysere – at leve og opleve intenst i nuet”.

 

Morten Funders udstilling i Sognegården vil blive suppleret af hans hustru, Joan Bergs tøjdesign i silke og uld.

 

Vi vil gerne opfordre til, at vore medlemmer møder op så talrigt som muligt for at få en unik oplevelse med disse to kunstnere.

ÅBENT: ONSDAG –  KL. 9.00-12.30
TORSDAG OG FREDAG -  KL. 9.00-13.00