KORUP SOGNS KUNSTFORENING

PER KNUPPERT

UDSTILLER DEN 28.03.-30.04. 2010

 i Korup Sognegård, Korupvej 40
 

 

 

Kunstmaler

Per Knuppert

Stavrevej 4, Måle

5300 Kerteminde

Tlf. 6611 2503

www.perknuppert.dk

Per Knuppert er født i Odense i 1964 og i dag bosiddende på Hindsholm. Han er autodidakt og begyndte sin male-karriere i 1980, hvor han havde sin første separatudstilling i Odense.

 

Siden da har han udstillet et utal af gange i Danmark samt i Italien. Nu er turen kommet til Korup Sogns Kunstforening. I hele april måned har vi fornøjelsen af at kunne beskue en lille del af hans spektakulære værker i sognegården.

 

”At være et skabende menneske er at realisere et ukendt lag i                     sig selv, at konkretisere og bevidstgøre sig. At skabe er således at få indblik i sit eget sind på godt og ondt,” siger Per Knuppert og fortsætter:

 

”Min inspiration og mit motivvalg er hentet i Italien, hvor jeg sammenlagt har opholdt mig 3-4 år, ved 25 rejser. Og fra den franske litteratur. Italien og Frankrig er således helt centrale for mig. Det italienske bygningsværk, hvælvingen, historien, de brændte farver og den franske eksistentialistiske tradition.”

 

Per Knuppert arbejder med olie, grafit og bly, med indlagt ridsornamentering, der skaber grundlaget for den linjes lethed, han tilstræber. Grundmaterialet er ofte special-papir fra Holland eller kraftig releasepapir.

 

Vi er meget glade for at kunne præsenterere Per Knuppert og hans værker og siger på gensyn.

ÅBENT: ONSDAG –  KL. 9.00-12.30
TORSDAG OG FREDAG -  KL. 9.00-13.00