PIA FRAHM

UDSTILLER DEN 3. - 30. APRIL  2005

 
Fernisering søndag den 3. april  kl. 15.00
 i Korup Sognegård,Korupvej 40
Kunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.
Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning
 

Glaskunstner

Pia Frahm

Sandholt

Nr. Lyndelse

Tlf. 6170 6258

www.glassmedien.dk

 

"Min inspiration udspringer først og fremmest af den natur, som omgiver os. Især den grønlandske, hvor jeg har opholdt mig i en årrække, er en stadig kilde til inspiration. Stilheden, det enkle, en rasende storm, den lange mørke vinter, lyset, kontraster så overvældende, at man kan føle sig afmægtig. Som isflagen, hvor kun havets motor kender målet".

 

Ordene er Pia Frahms, som udstiller sine underskønne værker i Korup Sogns Kunstforening i april måned. Hun er oprindelig uddannet blomsterdekoratør, men har deltaget i flere glaskurser, bl.a. hos Willumsgård og har i dag eget glasværksted og showroom på gården i Sandholt, hvor der åbent for besøg efter forudgående aftale.

 

"Glasset får liv, når man ser de mange farvelag eller små luftbobler. I nogle af mine ting anvender jeg også metaller som guld, kobber eller sølv. Jeg bruger tit transparente farver og lægger forskellige bladmetaller ind i glasset" fortæller Pia om sit arbejde med glasset.

 

Men kom selv og se hendes arbejder. Udstillingen med Pia Frahms værker bliver den sidste her i foråret, men til september slår vi dørene op igen.