KORUP SOGNS KUNSTFORENING

POUL FISHCER

UDSTILLER DEN 2. – 31. MARTS 2008

Fernisering søndag den 2. marts  kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

 

Kunstner

Poul Fischer

Kohavevej 14, 5740 Ringe

Tlf. 6262 1033

e-mail: poma1313@mail.dk

 

 

”Inspirationen kan komme fra næsten hvad som helst. I de perioder hvor jeg maler, ser jeg motiver i alt, Og det kan være lidt besværligt. Men hvis man kan forestille sig en film, der kører inde bag øjenlågene, når man lukker øjnene, og at hvert eneste billede er et muligt motiv, er det ikke helt ved siden af.”

 

Siger Poul Fischer, der bliver marts måneds udstiller. Han har malet siden 1964, hvor han i faderens bogtrykkeri begyndte at rode lidt med trykfarver på de store litografiske sten, som trykkerne benyttede til at blande farver på. Han lavede motivet på stenen, trak det over på et stykke karton, og der blev aldrig to, der var ens.

 

Senere malede han videre på motivet på kartonen. Det førte til, at han sprang stenen over og udelukkende spartlede sine billeder på karton.

 

Poul Fischers fascinerende billeder med trykfarve på karton har den egenskab, at de er laserende, gennemskinnelige, så man kan se den underliggende farve. Lyset i billederne kommer så at sige ”underfra”, fra den hvide karton, og billedet vil ændre sig, alt efter hvor meget lys det får. Man fornemmer virkelig den glæde og ånd, vi som beskuere får formidlet via de stærke og klare farver.

 

I de seneste par år har Poul Fischer også hugget i sten. Han skaber blandt andet de mest vidunderlige fugle ud af naboernes marksten.

 

”At hugge i sten er en helt anden måde at arbejde på. Det er stenen, der bestemmer mest om den endelige udformning”, fortæller Poul Fischer.

 

Mød op og få et indblik i kunstnerens forunderlige verden. Han glæder sig til at møde os.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00