KORUP SOGNS KUNSTFORENING
ROBERT LINDVIG
UDSTILLER DEN 3. - 30. SEPTEMBER 2005
Fernisering lørdag den 3. september kl. 15.00
i Korup Sognegård

Billedkunstner og illustrator

Robert Lindvig

Nytoftegaard

Nørrebjerg Runddel 200

5220 Odense SØ

 

Efterårets første udstilling er med billedkunstneren og illustratoren Robert Lindvig. Han er en meget spændende og utraditionel kunstner, der har udstillet mange steder. Nu er turen så kommet til Korup Sogns Kunstforening, hvor medlemmerne kan stifte nærmere bekendtskab med hans værker i september måned.

 

Kunstneren siger om sig selv og sit arbejde: "I mine billeder prøver jeg hele tiden at kombinere det fine tekniske arbejde med det rustikke, det rå og urkraften i mig selv. Jeg er fascineret af det vilde og utæmmede i rovdyrene, den vilde natur og de forhistoriske hulemalerier. Jeg samler inspiration til mine acrylmalerier i alt hvad mit liv er fyldt med, f.eks. når jeg som viking rejser rundt på vikingemarkeder med autentisk telt og udstyr. Jeg har arbejdet som selvstændig illustrator og billedkunstner i 17 år og tegner og maler stort set alt".

 

Stenskulpturer fra Zimbabwe

 

Som en ekstra lille krølle på halen vil der også blive udstillet nogle meget spektakulære stenskulpturer fra Zimbabwe. Formidleren af de udstillede arbejder er Else Reeh, der har kontakt med Dominic Benhuras atelier i Harare. I 2004 arrangerede hun en udstilling ved Johs. Larsen Museet i Kerteminde. I denne sommer har hun fulgt op på dette projekt  med en udstilling i sin egen have på Langelinie 41 i Odense.

 

"Det er Zimbabwes enestående rigdom på spændende sten, som er grobund og inspiration for den skulpturkunst, der i stigende grad har vakt kunstverdenens interesse og beundring", siger Else Reeh.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00