KORUP SOGNS KUNSTFORENING

STEEN SCHAK

UDSTILLER DEN 1. – 31. MARTS 2009

Fernisering søndag den 1. marts kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

Korup Sogns Kunstforening byder
velkommen til FERNISERING med
kunstneren
STEEN SCHAK

Kunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.
Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning

 

 

 

Kunstner

Steen Schak

Filosofgangen 1, 4 th.

5000 Odense C

Tlf.  6591 3221

www.gallerischak.dk

 

”For Steen Schak er det essentielt at give udtryk for følelser og oplevelser i sine malerier. Følelser og oplevelser, opstået i et glimt i nuet, fastholdes og bearbejdes på en farvemættet og umådelig stofrig måde. Han har gennemslagskraft i penselstrøgenes tæthed og intensitet, samtidig med at han rummer fordybelsens dynamik i sine hurtige og sansede farvestrøg.”

 

Ovenstående kunne man læse i en anmeldelse i Fyens Stiftstidende i anledning af en udstilling i Fyns Kunstudstillingsbygning på Filosofgangen.

 

Steen Schak er uddannet på Det fynske Kunstakademi og har malet det meste af sit liv, men følte først som 38-årig at have fundet sit specielle ståsted inden for malerkunsten.

 

Meget ofte er motiverne hentet i ballettens verden ligesom Provence-abstraktioner indgår i hans billedunivers. Han maler med akryl og olie, og ofte blander han disse to malemidler.

 

Steen Schak er en seriøs kunstner, som besidder fordybelsens dynamik tillige med plastisk kraft i hans hurtige sansede farvestrøg.

 

Hans styrke i de intime nærlæsninger kan i samspil med hans ekspressionistiske udtryksform skabe ”mesterskud”.

 

Nu får medlemmerne af Korup Sogns Kunstforening mulighed for nærstudium af Steen Schaks ”mesterskud”, da en del af disse vil være udstillet i Sognegården i marts måned.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00