KORUP SOGNS KUNSTFORENING

ULF NIELSEN

UDSTILLER DEN 5. – 31. OKTOBER 2008

 Fernisering søndag den 5. oktober kl. 16.00
 i Korup Sognegård, Korupvej 40

 

 Korup Sogns Kunstforening byder

velkommen til FERNISERING  med
keramiker og billedkunstner
ULF NIELSEN

 

Kunstneren vil selv være til stede og fortælle om sine værker.

Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning

*************

Husk at se hjemmesiden for Korup Sogns Kunstforening.

 

www.korupkunst.dk

 

 

Keramiker og billedkunstner

Ulf Nielsen

Bøjestræde, 7, 5600 Faaborg

Tlf. 6261 3353

www.ulfnielsen.dk

 

 

”Mutters alene roede jeg rundt i kajak i Grønland. Det var både koldt, barskt og dybt fascinerende. Jeg var slet ikke bange, selvom jeg var alene. Jeg var faktisk mest bange for at flyve dertil.”

   Sådan fortæller Ulf Nielsen om sit livs tur i september sidste år og fortsætter: ”Nordlyset var helt fantastisk. Irgrønt og turkis. Det vilde og bræsprængte fjordlandskab fuldstændig unikt. Hele atmosfæren drog mig ind i sin mystik. Der kom en masse skitser ud af alle indtrykkene. Mange af disse er nu blevet til billeder, ligesom motiverne også har fundet vej til dekoration af skåle og vaser hjemme i værkstedet.”

   Ulf er uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København. Han har arbejdet på flere keramiske værksteder, bl.a. et halvt år i Paris. I 1984 etablerede han eget værksted i Faaborg og arbejder der som både keramiker og billedkunstner.

   Han har rejst meget i det nordlige Skandinavien og også tidligere i Grønland. Den overvældende natur, øde og vældige stenørken, der er nærmest livløs og alligevel med spor af tidlig bosættelse interesserer ham og passer til hans temperament.

   I oktober måned udstiller Ulf Nielsen i Korup Sognegård, som bliver fyldt med hans keramik og malerier.

   Vi er meget glade for at kunne præsentere denne spændende og sympatiske kunstners værker og glæder os sammen med ham til at se jer og siger på gensyn.

   PS! Ulf Nielsens kaffe/tekrus, som nogle af medlemmerne har til gode som præmie for at have skaffet et nyt medlem, vil blive udleveret på ferniseringsdagen.

   PS! PS! Efterårets medlemsudflugt er planlagt til at gå til Galleri Susanne Ydo i Ll. Viby ved Kerteminde lørdag den 08.11.08. Invitation vil blive udsendt separat, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

ÅBENT DAGLIGT: TIRSDAG – FREDAG KL. 9.00-13.00
TORSDAG TILLIGE:  KL. 16.00-18.00
DEN FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN: KL. 9.00-13.00 OG 16.00-22.00